Politica de confidentialitate

Va multumim pentru increderea acordata pana acum cumparand de pe site-ul nostru si va asiguram ca vom prelucra datele tale in mod onest, transparent si informat, conform modificarilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protectia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”).

Cine suntem noi

Site-ul www.marveloustore.ro, denumit in continuare Marvelous Store, este proprietatea S.C. TIMBERLAND S.R.L, numita in continuare Timberland, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J7/570/2006 si avand Codul Unic de Inregistrare 19113370.

Prin aceasta politica de confidentialitate, Timberland doreste sa va informeze cu privire la datele dvs. cu caracter personal pe care le colectam si utilizam in timpul vizitarii de catre dumneavoastra a site-ului Marvelous Store.

Ce date personale colectam si din ce motive

Timberland este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 29925. Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal exclusiv in cadrul dispozitiilor legale cu privire la protectia datelor cu caracter personal din Romania. Acestea sunt dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dispozitiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vietii private in sectorul comunicatiilor electronice precum si dispozitiile Regulamentului (EU) general privind protectia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679.

„Date cu caracter personal” inseamnă orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Timberland va colecta si prelucra doar datele care sunt absolut necesare pentru a va oferi cea mai placuta experienta atunci cand navigati si faceti cumparaturi pe site-ul Marvelous Store. Timberland colecteaza si prelucreaza datele tale pentru a onora comenzile primite si a livra produsele pe care ti le doresti, pentru a imbunatati experienta pe site, pentru asistenta si suport atunci cand este nevoie si pentru a transmite oferte comerciale personalizate (marketing si publicitate).

Datele personale de care avem nevoie pentru buna desfasurare a activitatii sunt:

  • nume si prenume
  • e-mail
  • telefon
  • adresa de livrare

Eventualul refuz duce la ingreunarea colaborarii pe partea de comert online.

Cum protejam securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Site-ul Marvelous Store este protejat prin masuri tehnice și organizatorice impotriva accesului, modificarii sau difuzarii datelor dumneavoastra de catre persoane neautorizate precum si impotriva pierderii sau distrugerii datelor dumneavoastra, conform standardelor existente in domeniu. Transmisia datelor dumneavoastra cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, in Romania.

Puteti identifica transmiterea de date criptate (https) prin afisarea unui simbol de cheie sau lacat in bara de status a browser-ului. Produsele prezentate pe site-ul Marvelous Store sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de Plati Online care garanteaza securitatea sistemelor informatice. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologia https cu criptare TSL 1.2. Nici o informatie legata de cardul utilizatorului/clientului nu va fi transferata sau stocata pe serverele Timberland, aceasta fiind direct introdusa in sistemele externe securizate furnizate de parteneri.

Clientul/utilizatorul site-ului Marvelous Store este responsabil pentru toate activitatile efectuate prin accesarea contului si utilizarea parolei personale. In ciuda tuturor masurilor luate pentru a proteja datele dumneavoastre cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie văzute si utilizate de catre terae parti neautorizate.

Timberland nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei clientului/utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal

Timberland prelucreaza datele tale pentru perioada necesară indeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate si conform politicii de retentie a datelor personale. Vom pastra datele tale atat timp cat detii un cont de client si/sau continui sa faci cumparaturi pe Marvelous Store. Daca iti dezactivezi contul de client si ne soliciti in mod expres stergerea totala, datele asociate contului tau de client vor fi sterse, exceptand datele pe care suntem obligati sa le pastram din motive administrative, legale sau de securitate.

Cu cine impartasim datele dumneavoastra cu caracter personal

Nu am vandut si nu vom vinde niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal unor terte parti.

Datele tale personale pot fi transmise catre partenerii nostri de incredere pentru a-ti furniza produsele de pe Marvelous Store, cum ar fi:

  • furnizorul de servicii web situat în România (ClausWeb)
  • furnizorul serviciilor de corespondenta pe e-mail situat în SUA, care deține certificarea Privacy Shield (Scutul de Confidențialitate UE-SUA) (Mailchimp)
  • firmele de curierat cu care avem contract pentru livrarea produsele cumparate de tine (Fan Curier, DPD Curier)
  • procesatorul de plati online cu care avem contract sa intermedieze platile in sistem 3D Secure (Plati Online)
  • furnizorii de servicii de analiza si motoarele de cautare care ne ajuta la imbunatatirea si optimizarea site-ului Marvelous Store (Facebook, Google)

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autoritatilor guvernamentale si/sau organelor de aplicare a legii, daca acest lucru este impus de legile aplicabile sau daca este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a conditiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terte parti) in conformitate cu legile aplicabile.

Acceseaza Politica de Cookies pentru a vedea ce fel de date pot fi colectate si prelucrate de noi si de catre tertie parti in numele nostru prin cookie-uri.

Stocarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si transferurile in strainatate

Datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le colectam sunt stocate in Uniunea Europeana (UE) si in Spatiul Economic European (SEE). Cu toate acestea, informatiile colectate de terte parti prin intermediul fisierelor de tip Cookie (facebook, google, etc) pot fi gestionate de servere situate in SEE si pot fi transferate in afara SEE. Pentru mai multe informatii, consultați Politica privind fișierele de tip cookies.

Totusi, unele date pot fi transferate catre partenerii nostri care ne ajuta in optimizarea activitatilor de pe Marvelous Store si care sunt situati in afara SEE. Fiecare dintre acesti parteneri (Facebook, Google) detine certificarea Privacy Shield (Scutul de Confidentialitate UE – SUA – considerat a asigura un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeana catre organizatii din Statele Unite), asigurand astfel un nivel adecvat de securitate a datelor, recunoscut de Comisia Europeana.

Mai exact, furnizorul nostru de servicii care ne ajută să îți transmitem informări pe e-mail (MailChimp), deși este situat pe teritoriul SUA (în afara spațiului UE), acesta deține certificarea Privacy Shield (Scutul de Confidențialitate UE-SUA) la secțiunea non-HR, asigurând astfel un nivel adecvat de securitate a datelor, recunoscut de Comisia Europeană.

Drepturile si optiunile dumneavoastra cu privire la datele personale

Timberland te asigura ca detii controlul deplin asupra datelor tale si ca iti poti exercita efectiv drepturile si optiunile pe care le ai potrivit GDPR. Inainte de a da curs unei solicitari privind drepturile tale, iti putem solicita anumite date pentru a verifica identitatea ta.

Dreptul de a fi informat, dreptul de acces si rectificare a datelor – ne puteti solicita sa va confirmam daca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, sa va furnizăm o copie a datelor dumneavoastra cu caracter personal si/sau sa le corectam in caz ca sunt incorecte.

Aveti dreptul de a va opune unor prelucrari ale datelor dumneavoastra cu caracter personal (de exemplu, utilizarea prelucrarii în scopuri de marketing direct). In cazul in care v-am solicitat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti dreptul sa retrageti acest consimtamant fara nici un efect negativ asupra dumneavoastra.

Aveti dreptul de a fi uitat prin care, in anumite circumstante, ne solicitati sa stergem datele dumneavoastra cu caracter personal sau, in baza dreptului la portabilitate, sa ne cereti să transferam o parte din datele dumneavoastră cu caracter personal catre dumneavoastra sau catre alte entitati. In anumite situatii ne poti solicita restrictionarea prelucrarii datelor tale personale

Daca doriti sa va exercitati oricare dintre aceste drepturi, va rugăm sa ne contactati pe email la help@marveloustore.ro

Va vom raspunde la orice solicitare si vom solutiona orice situatie cu privire la controlul si siguranta datelor tale sersonale.

Daca nu ati primit un raspuns satisfacator din partea noastra la solicitarea dumneavoastra, aveți dreptul de a depune o reclamatie la autoritatea de supraveghere privind protectia datelor.

Ultima actualizare: 25 mai 2018.

Putem actualiza această pagina si va vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe site. Va rugam sa consultati periodic aceasta pagina pentru a accesa ultima varianta.